In het webinar Visie en Tips 2017, dat we live uitzonden vanuit de studio van DFT (De Financiele Telegraaf), geven beleggingsexperts Jim Tehupuring, Koen Bender en Nico Bakker behoorlijk wat leuke handelsideeën. Op 7 december zullen we in het volgende webinar kijken wat er van is uitgekomen.

Als presentatrice van dit webinar stel ik de vragen, zorg ik voor interactie met de kijkers en start ik slides en pollvragen in.

☞ Lees het artikel ‘Belegger krijgt voldoende koopkansen’ op de site van de Telegraaf
Kijk hier het volledige webinar terug

 

Wil je ook een webinar door mij laten presenteren? Of eerst even horen wat ik voor je kan betekenen? Stuur me dan een mailtje.

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Beleggingsexperts Nico Bakker, Koen Bender en Jim Tehupuring geven concrete handelsideeën in webinar Visie en Tips 2017
Getagd op: