Professionele dagvoorzitter met verstand van zaken

 

Dagvoorzitter Janneke Willemse Meer dan 15 jaar ervaring als dagvoorzitter, moderator en journalist
Bekend als presentatrice en beurscommentator bij RTL Z
Zorgt voor humor, inspiratie en informatie
Duikt diep in de materie en brengt de essentie over
Zorgt voor interactie met het publiek
Stelt kritische vragen, zonder dat het ongemakkelijk wordt
Kan snel schakelen en improviseren
Tilt met kleine tips je programma naar een hoger niveau
Eenvoudig te boeken via mail

 

Janneke Willemse boeken als dagvoorzitter voor uw evenement

 

Meteen boeken of liever eerst nog wat extra informatie? Mail dan naar event@jannekewillemse.nl
We kunnen via de mail ook een moment prikken om even met elkaar te bellen.
Liever direct telefonisch contact? Bel dan met sprekersbureau Assemblee via tel.nr. 043-3432169

 

Referenties en eerdere opdrachtgevers:

 

‘Nogmaals hartelijk dank voor je bijdrage als moderator bij ons evenement over de vooruitzichten voor 2017. Ik heb veel enthousiaste reacties over jou gekregen van zowel klanten als collega’s. Ook de discussie met het panel uit de pensioensector verliep erg goed. Graag tot een volgende keer!

– Rabobank Inspiring Views, Rabobank Markets

 

‘Pittige dame die zich snel de inhoud eigen maakt. Janneke weet een goede sfeer te creëren, ze daagt mensen op een leuke manier uit en heeft gevoel voor verhoudingen.’
– Francien Delissen, ANWB

 

‘Op 21 mei 2015 was Janneke Willemse de dagvoorzitter bij ons event: Markel MasterMind, van Markel International Nederland (zakelijke niche verzekeraar). Janneke had zich zeer goed ingelezen in het onderwerp: technologische ontwikkelingen en de invloed daarvan op de verzekeringsbranche. Zowel bij haar intro als tijdens “De Techniek Draait Door” kwam zij heel sterk uit de verf en werden er door haar kritische vragen gesteld aan de tafelgasten en genodigden. Dit zorgde voor de juiste interactie. Wat wij van Janneke verwachtten, heeft zij ook zeker waargemaakt! Een sterke vrouw, die weet waar ze het over heeft!’
– Lisanne Goenee, Markel International Nederland

 


 

 

 

 

 

 

 

 

(Dit is een selectie van opdrachtgevers waarvoor Janneke heeft gewerkt als dagvoorzitter, geen volledige lijst.)

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar een dagvoorzitter voor een evenement, congres of symposium?
Kies een ervaren dagvoorzitter met humor
en verstand van zaken

 

Op zoek naar een vrouw met humor en verstand van zaken en ondernemen? Iemand die meedenkt over de juiste invulling van je programma en interactie met het publiek? Denk dan eens aan Janneke Willemse.

Loopbaan
Janneke werd bekend als presentatrice van de talkshow WNL op Zondag op NPO Nederland 1. Ook presenteerde ze WNL Op Zaterdag op NPO Radio 1. Ze was jarenlang hoofdredacteur van de websites Belegger.nl en Beursduivel.be. Deze zelfstandig ondernemer is beurscommentator op RTL Z, oprichter van de website blondjesbeleggenbeter.nl en presenteert haar eigen programma Geldzaken op 7 Ditches TV.

Janneke Willemse is een ervaren dagvoorzitter, moderator en host van evenementen. Ze leidt congressen en debatten voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Van staalsector tot incassobureau, van Genootschap van Burgemeesters tot en met beleggingsinstelling en ondernemers in de zwembadbranche: deze dagvoorzitter voelt zich overal thuis. Ze maakt gemakkelijk contact met ieder publiek.

Ondernemen, beleggen, innovatie, robotica en domotica zijn onderwerpen die vaak centraal staan op de dagen waar Janneke Willemse dagvoorzitter is. De journaliste zorgt ervoor dat de kernboodschap van je organisatie wordt overgebracht, introduceert sprekers met de aandacht die ze verdienen, bewaakt de tijd, houdt de vaart erin en zorgt dat er zo nu en dan gelachen wordt.

English

Janneke hosted several events in English for organisations such as CFA Society The Netherlands, BMO Global Asset Management, Monsterboard, ING IM and STAR Study Association. She followed an intensive training at Language Institute Regina Coeli (the ‘Nonnetjes in Vught’) to enhance her conversation skills. She interviewed investmentexperts such as Jim Rogers and Marc Faber on camera and made a short documentary about the annual stockholdersmeeting of Berkshire Hathaway (Warren Buffett’s company) in Omhaha, Nebraska.
For every new English-spoken event, Janneke works with English coach Buffi Duberman to dot the i’s and cross the t’s

Dagvoorzitter bij Robeco LiveJanneke Willemse boeken als dagvoorzitter?
Weten wat de tarieven en de beschikbaarheid van deze dagvoorzitter zijn?
Mail naar event@jannekewillemse.nl.
Bellen kan ook, met sprekersbureau Assemblee: 043 343 21 69
Bekijk referenties >

Opdrachtgevers:

Janneke werkt(e) onder andere voor:


Interviews voor KPN Meesters in de Digitale Samenleving

dagvoorzitter
Belegger.nl – Gouden Stier 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016
Beter Beleggen In Een Dag (Blondjes Beleggen Beter)
Euroforum – De Pensioenconferentie voor Werkgevers
IG Markets
ING IM Fixed Income / Credit EventDagvoorzitter op de Week van de Ondernemer
Knab online beleggingsseminars, 1 x per kwartaal

Lynx Grootste Online Beleggersdebat 2013, 2014, 2015 >
M&A Awards 2007Dagvoorzitter op pensioencongres AZL
Markel – Markel Mastermind – De techniek verandert, verandert u mee?

MT500 event >
Nationaal Congres Estate Planning

NIBC break outsessie MT500 Alternatieve vormen van financiering
NRC Live Fintech
Robeco Live >Dagvoorzitter bij Beter Beleggen In Een Dag
Staalfederatie symposium Redesign
Straetus Incasso – Grip op uw geld
VWD Cash Fund Awards 2014
Week van de Ondernemer >
Women Inc. I love Pensioen >

Een dagvoorzitter kan een event maken of breken

 

Herkent u dit? Je bent bij een congres en ziet dat er een behoorlijke goede organisatie aan het werk is geweest. Aan alles is aandacht besteed: van uitnodigingen, hostessen die de gasten verwelkomen en de prachtige boeketten, tot en met het programma waarvoor topsprekers uit de branche zijn gestrikt. Iedereen die ertoe doet uit jouw veld is aanwezig. Je schudt een paar handen, praat even bij en gaat dan zitten in de prachtige zaal, klaar voor de eerste keynote speaker.

Dan komt de dagvoorzitter het podium op gestruikeld. De microfoon piept, terwijl hij zich verontschuldigt: hij is zijn leesbril vergeten en kan daardoor zijn teksten niet goed lezen. Zijn overhemd hangt uit zijn spijkerbroek: niet echt de gangbare dresscode op dit zakelijke congres. De introductie van de belangrijke keynote speaker wordt in de microfoon gemompeld en je vraagt je af of dit nou het moment is om te klappen.

Na de keynote is het tijd voor het uitreiken van enkele awards. Gefrommel met kaartjes en oh, ja hoor, daar heb je een Steve-Harvey-Miss-Universe-momentje: de verkeerde persoon wordt tot winnaar uitgeroepen, wat daarna weer moet worden hersteld. Pijnlijk, pijnlijk.

Interactie met de zaal? Wil ook niet erg op gang komen. Niemand durft meer een hand op te steken in deze rommelige sfeer.

Na afloop van het podiumgedeelte kan hij niet blijven napraten. Hij rent de deur uit, op naar zijn volgende klus van de dag.

Dat kan anders. Móet anders.

Of je nou inspiratie wilt leveren, wilt focussen op informatieoverdracht of gericht bent op een mooi netwerkevent: je laat je zorgvuldig georganiseerde evenement natuurlijk niet leiden door de eerste de beste dagvoorzitter of presentatrice.

Laat mij je helpen! Ik ben altijd grondig voorbereid, geïnteresseerd en goed gehumeurd. Zodat je met een gerust hart het podiumgedeelte aan mij toevertrouwt. En je gasten en collega’s nog lang napraten over jouw evenement.

Je wilt iemand die met je meedenkt en die jouw doelen helpt realiseren. Iemand waarmee je kunt sparren en prettig werkt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *