Janneke online seminar Willem Middelkoop RTL ZFinancieel journalist Janneke Willemse werd bekend als presentatrice van de talkshow WNL Op Zondag op NPO1 en radioprogramma WNL Op Zaterdag. Op 7 Ditches TV presenteert ze haar eigen breed economische programma. Daarnaast is ze oprichter van de website BlondjesBeleggenBeter.nl, een knipoog naar de vele onderzoeken waaruit blijkt dat vrouwen beter beleggen dan mannen. Met haar eigen geld (zo’n 20.000 euro) belegt ze in verschillende aandelen en effecten. Iedereen kan meekijken met haar successen én ‘blonde’ mislukkingen.

Willemse begon in 2000 als economieredacteur bij de Geassocieerde Persdiensten (GPD), was daarna als redacteur/verslaggever betrokken bij de start van financiële nieuwszender RTL Z en werkte enkele jaren als presentatrice en eindredacteur bij FinanceTelevision. Ze was vervolgens 5,5 jaar lang hoofdredacteur van Belegger.nl en Beursduivel.be, twee van de grootste beleggingssites in de Benelux. Die baan zegde ze op, om zich volledig te storten op een carrière als presentatrice.

Bij onderwerpen als beleggen, ondernemen, pensioenen en de financiële sector voelt de presentatrice zich als een vis in het water. Maar ook bij bredere onderwerpen weet zij de juiste vragen te stellen en discussies in goede banen te leiden. Willemse zorgt ervoor dat uw kernboodschap wordt overgebracht, introduceert uw sprekers met de aandacht die ze verdienen, bewaakt de tijd, houdt de vaart erin en zorgt dat er zo nu en dan gelachen wordt.

Dagvoorzitter

Willemse is een ervaren dagvoorzitter en host van diverse evenementen. Ze leidde seminars en debatten voor bedrijven en organisaties als Robeco Live, Exact Live, de Week van de Ondernemer, Nationaal Congres Estate Planning, ING IM, De Pensioenconferentie voor Werkgevers (Euroforum), Staalfederatie, NIBC, IG Markets, Alex, Achmea, Lynx, Knab, PvdA, M&A Awards en de Belegger.nl Gouden Stier.
Daarnaast geeft ze als spreker met ‘Vrouwen beleggen beter’ en ‘Starten met beleggen’ handige tips om de leiding over de eigen financiële toekomst te nemen.

Klik hier voor opdrachtgevers en referenties >
Voor boekingen en vragen: info@jannekewillemse.nl

Ondernemer

Janneke Willemse is freelancer en werkt als zelfstandig ondernemer aan verschillende projecten. Sinds 2013 houdt ze bezoekers op de hoogte van haar beleggingsbelevenissen op BlondjesBeleggenBeter.nl. In 2014 organiseerde ze het seminar Beter Beleggen In Een Dag, met financiële hulp van Fintessa, Binck en Knab. In mei van 2014 vertrok ze voor een korte periode naar Amerika, om daar een korte documentaire te maken over de gekte rondom de aandeelhoudersvergadering van de bekendste belegger ter wereld: Warren Buffett.

Presentatrice met verstand van zaken
Getagd op: