Sligro heeft de Emté-supermarkten verkocht aan Jumbo en Coop en gaat voortaan verder als pure groothandel. Wat gaat er gebeuren met de opbrengst (zo’n 400 miljoen euro) van de verkoop? En zal CEO Koen Slippens de supermarkten missen? Dat vertelt hij in deze livestream voor het RTL Z Beursspel.

Presentatrice Janneke Willemse en analist Albert Jellema van Probeleggen trekken er tijdens het beursspel op uit om CEO’s van beursgenoteerde bedrijven te interviewen. Dat gebeurt live op Facebook en YouTube. Een korte versie van het interview is later te zien in de tv-uitzending van het RTL Z Beursspel: iedere donderdag om 13:45 uur op RTL Z.

Meespelen om de reis naar New York

In het RTL Z Beursspel strijden zo’n 7000 beleggers tegen elkaar om de hoofdprijs: een reis naar New York. Om die te winnen moeten ze van hun 100.000 euro aan fictief geld een zo groot mogelijk bedrag maken, door op een slimme manier te beleggen. Het RTL Z Beursspel is een leuke manier om kennis te maken met de beurs. Het spel én de uitzendingen gaan door tot vrijdag 1 juni. Meedoen is gratis en kan nog steeds, aanmelden kan via rtlz.nl/beursspel

Interview met Sligro-CEO Koen Slippens I Livestream RTL Z Beursspel
Getagd op: