Kopen of Verkopen Janneke WillemseWNL op Zondag wordt vanaf aanstaande zondag gepresenteerd door een duo. Daarin treedt Janneke Willemse op als vast gezicht, bijgestaan door Charles Groenhuijsen óf Paul Jansen. Groenhuijsen en Jansen zullen om beurten de zondag voor hun rekening nemen. Presentatrice Eva Jinek stopt per direct met WNL op Zondag. De laatste vijf uitzendingen zullen niet meer door haar worden gepresenteerd.

Charles Groenhuijsen was jarenlang Amerika-correspondent voor de NOS. Paul Jansen is politiek commentator bij De Telegraaf, en veel gevraagd gast in tv-programma’s. Janneke Willemse is financieel journaliste en oud-hoofdredacteur van Belegger.nl.

,,Na het aangekondigde vertrek van Eva naar de KRO heeft WNL gezocht naar een invulling met zeer ervaren journalisten. Voor de omroep is de zondagshow een cruciaal profiel-programma, waarop we de beste mensen willen inzetten”, aldus WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes.
Veel dank

De omroep is Eva Jinek veel dank verschuldigd, onderstreept WNL ,,Eva heeft ons zondagprogramma op fantastische wijze gepresenteerd. Ze heeft de omroep helpen opbouwen in de eerste jaren. Wij wensen haar veel succes en geluk en kijken uit naar haar dagelijkse talkshow bij de KRO.”

WNL Op Zondag is een rechts georiënteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten.

 

NCRV Lunch! belde Janneke Willemse om haar te feliciteren >

Janneke Willemse nieuwe presentatrice WNL Op Zondag
Getagd op: