Online workshop Slim Beleggen bij Libelle AcademyDe AEX, flikkerende getallen en onbegrijpelijk jargon: bij beleggen denken we doorgaans aan moeilijke termen. Maar beleggen is helemaal niet zo moeilijk als het klinkt, want als doe-het-zelf-belegger hoeven we ons niet met die drukte bezig te houden. We kunnen verschillende dingen doen met ons geld: het uitgeven, sparen, schulden aflossen of beleggen.

Bang voor risico’s? U hebt zelf in de hand hoe risicovol u belegt. Bovendien: sparen blijkt tegenwoordig ook niet meer zo veilig als vroeger, want banken kunnen failliet gaan. Beleggen wordt dus steeds interessanter.

Janneke Willemse schreef speciaal voor de lezers van Libelle Academy deze online workshop Slim Beleggen. Maar iedere beginnende belegger kan er natuurlijk iets aan hebben.

In deze online workshop:
• Leert u wat beleggen is en waarom u dit zou moeten doen
• Krijgt u inzicht in de voor en nadelen van sparen en beleggen
• Leert u om een eigen beleggingsplan te maken
• Krijgt u inzicht in verschillende beleggingsplannen

Bekijk hier de online workshop Slim Beleggen op Libelle Academy >

 

Nu te koop: online workshop Slim Beleggen via Libelle Academy

Eén gedachte over “Nu te koop: online workshop Slim Beleggen via Libelle Academy

  • De voor een particulier meest verantwoorde manier van beleggen is extreem goed spreiden in kwaliteit, in dagelijks verhandelbare effecten, tegen zo laag mogelijke kosten en dat met daadwerkelijke support van twee 100% onafhankelijke beleggingsexperts. Deze service biedt een nieuw en uniek online beleggingsadvies bedrijf met een adviesvergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Dit bedrijf staat bekend onder de naam iBeleggen B.V. De i van integer, index, ideaal, innovatief, intelligent, internet, internationaal.

Reacties zijn gesloten.