Blondjes beleggen beter

boek
Blondjes Beleggen Beter

Blondjes Beleggen Beter (januari 2020) stond als eerste beleggingsboek in de CPNB Bestseller60. Daar bleef het 11 weken staan. Met meer dan 30.000 verkochte exemplaren is het boek inmiddels een bestseller.

Bestel Blondjes Beleggen Beter hier.

Blog
BlondjesBeleggen Beter.nl

Sinds 2013 publiceert Janneke haar beleggingsportefeuille op BlondjesBeleggenBeter.nl. In dit online beleggingsdagboek lees je de twijfels, emoties en overwegingen van een beleggend blondje. Iedereen kan meekijken of dat beleggen goed gaat of juist totaal verkeerd.

Online training Super simpel beleggen

Zelf beleggen staat al een tijdje op je lijstje, maar toch ben je nog altijd niet écht begonnen

Toen in maart vorig jaar de beurzen daalden door het coronavirus, had je eigenlijk wel willen starten met beleggen. Je ziet hoe anderen die toen wel zijn begonnen, op hoge winsten staan.  Maar ja, staan de koersen nu niet véél te hoog om nog te starten? Is het niet beter om nog even te wachten op een volgende dip?

Natuurlijk weet je wel dat, als je voor de lange termijn wilt beleggen, NU het beste moment is om in te stappen. Liever vandaag beginnen dan morgen, goed spreiden en je geld heel lang belegd laten.  Toch onderneem je nog altijd geen actie.

Wat zou het fijn zijn als iemand je even precies liet zien wat de eerste stappen zijn om je geld voor je aan het werk te zetten op de beurs. Daarna kun je het zelf wel. Het is net als toen je leerde fietsen: je wilt iemand die even het eerste stukje met je meerent