Janneke weet de zaal te boeien, is scherp, kent de inhoud, is zeer goed voorbereid. Het geeft een enorme rust om het aan haar uit handen te geven. 

– Jouke de Haas, BMO Global Asset Management

Professionele dagvoorzitter met verstand van zaken

Janneke Willemse is een ervaren dagvoorzitter, moderator en host van evenementen. Ze leidt congressen en debatten voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Van staalsector tot incassobureau, van Genootschap van Burgemeesters tot en met beleggingsinstelling en ondernemers in de zwembadbranche: deze dagvoorzitter voelt zich overal thuis. Ze maakt gemakkelijk contact met ieder publiek.

Ondernemen, beleggen, innovatie, robotica en fintech zijn onderwerpen die vaak centraal staan op de dagen waar Janneke Willemse dagvoorzitter is. De journaliste zorgt ervoor dat de kernboodschap van je organisatie wordt overgebracht, introduceert sprekers met de aandacht die ze verdienen, bewaakt de tijd, houdt de vaart erin en zorgt dat er zo nu en dan gelachen wordt.

✓ Meer dan 15 jaar ervaring als dagvoorzitter, moderator en journalist    ✓ Bekend gezicht van RTL Z en eerder WNL Op Zondag   ✓ Zorgt voor humor, inspiratie en informatie   ✓ Duikt diep in de materie en brengt de essentie over   ✓ Zorgt voor interactie met het publiek   ✓ Stelt kritische vragen, zonder dat het ongemakkelijk wordt   ✓ Kan snel schakelen en improviseren   ✓ Eenvoudig te boeken via mail

English

Janneke hosted several events in English for organisations such as Cefetra, CFA Society The Netherlands, BMO Global Asset Management, Monsterboard and ING IM. She followed an intensive training at Language Institute Regina Coeli (the ‘Nonnetjes in Vught’) to enhance her conversation skills. She interviewed investmentexperts such as Jim Rogers and Marc Faber on camera and made a short documentary about the annual stockholdersmeeting of Berkshire Hathaway (Warren Buffett’s company) in Omhaha, Nebraska.
For every new English-spoken event, Janneke works with English coach Buffi Duberman to dot the i’s and cross the t’s.

Janneke werkt(e) onder andere voor:

(Dit is een selectie van opdrachtgevers waarvoor Janneke heeft gewerkt als dagvoorzitter, geen volledige lijst.)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *