Janneke Willemse

Dagvoorzitter

Professionele dagvoorzitter met verstand van zaken

Janneke Willemse is een ervaren dagvoorzitter, moderator en host van evenementen. Dit doet ze zowel live als online. Ze leidt congressen en debatten voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Van staalsector tot incassobureau, van Genootschap van Burgemeesters tot en met beleggingsinstelling en ondernemers in de zwembadbranche: deze dagvoorzitter voelt zich overal thuis. Ze maakt gemakkelijk contact met ieder publiek.

Ondernemen, beleggen, innovatie, robotica en fintech zijn onderwerpen die vaak centraal staan op de dagen waar Janneke Willemse dagvoorzitter is. De journaliste zorgt ervoor dat de kernboodschap van je organisatie wordt overgebracht, introduceert sprekers met de aandacht die ze verdienen, bewaakt de tijd, houdt de vaart erin en zorgt dat er zo nu en dan gelachen wordt.

Janneke heeft niet alleen veel ervaring met live evenementen, maar staat ook online haar mannetje in zowel webinars als dagvoorzitterschap.

Dagvoorzitter Beleggersfair

RTL Z: Beleggen voor Beginners

RTL Z Beursspel

Dit zeggen opdrachtgevers over janneke

Janneke wist het publiek uitstekend te begeleiden door de gehele middag. Ze is ongelooflijk goed in wat ze doet. Ze weet de zaal te boeien, is scherp, kent de inhoud (zeer goed voorbereid), is goed in het helpen zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Het geeft een enorme rust om het aan haar uit handen te geven. Het is iemand die je graag het bedrijf laat representeren op zo’n belangrijk event [Beleggingsnota 2019, red.]. Bovendien vind ik haar gewoon een heel leuk mens met wie ik kan lachen. Dus super.

Jouke de Haas

BMO Global Asset Management

Janneke wist het publiek op een speelse manier te interesseren én enthousiasmeren over beleggen. Ook stelde ze gerichte en kritische vragen aan alle aanwezigen, waardoor een interessante discussie ontstond. Met haar kennis over beleggen en haar charme als presentatrice weet ze een prettige en leuke sfeer te creëren.

Jeanne Kortenoever

Blyde, Lezing bij lancering Peaks Blyde PR

“De samenwerking met Janneke is prima bevallen. Ze bereidt zich gedegen voor en komt goed over op het podium. Bezoekers waren blij met het programma (behalve de iets te lange zit) en we kunnen Janneke dan ook van harte aanbevelen.”

Marieke Endert

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord NHNext

‘Het is heel prettig samenwerken met Janneke. Als debatleider van ons online debat ‘Beleggingsvisie 2018’ was ze de perfecte match. Veel ervaring, prettige persoonlijkheid en ze kan heel snel schakelen. Ook van onze kijkers kreeg ze een 8.5’

Mayra Smit

ONE Business – Grip op je Vermogen

‘Nogmaals hartelijk dank voor je bijdrage als moderator bij ons evenement over de vooruitzichten voor 2017. Ik heb veel enthousiaste reacties over jou gekregen van zowel klanten als collega’s. Ook de discussie met het panel uit de pensioensector verliep erg goed. Graag tot een volgende keer!

Rabobank Inspiring Views

Rabobank Markets

‘Pittige dame die zich snel de inhoud eigen maakt. Janneke weet een goede sfeer te creëren, ze daagt mensen op een leuke manier uit en heeft gevoel voor verhoudingen.’

Francien Delissen

ANWB

‘Op 21 mei 2015 was Janneke Willemse de dagvoorzitter bij ons event: Markel MasterMind, van Markel International Nederland (zakelijke niche verzekeraar). Janneke had zich zeer goed ingelezen in het onderwerp: technologische ontwikkelingen en de invloed daarvan op de verzekeringsbranche. Zowel bij haar intro als tijdens “De Techniek Draait Door” kwam zij heel sterk uit de verf en werden er door haar kritische vragen gesteld aan de tafelgasten en genodigden. Dit zorgde voor de juiste interactie. Wat wij van Janneke verwachtten, heeft zij ook zeker waargemaakt! Een sterke vrouw, die weet waar ze het over heeft!’

Lisanne Goenee

Markel International Nederland

Wij waren heel blij met Janneke als host van ons Monster Year Event. Ze was goed voorbereid en anticipeerde ook goed op wat de sprekers vertelden. Janneke spreekt vlot en soepel. Ze gaf ons evenement de charme die het nodig had tussen alle mannelijke sprekers. Janneke, dank je wel en tot een volgende keer!

Sander de Bruijn

Monsterboard

Janneke is een vakvrouw. Een vakvrouw als journalist en een vakvrouw als het gaat om haar kennis over beleggen en alles wat met finance te maken heeft. Ze presenteert op een schijnbaar heel rustige, maar vlijmscherpe manier. Met haar grote netwerk in de financiële wereld krijgt ze alle grote namen in de stoel in haar talkshows op 7 Ditches TV.

Ronnie Overgoor

oprichter 7 Ditches TV

Nogmaals veel dank voor je bijdrage gister! Het werd een levendige discussie en strak binnen de tijd, kortom absoluut toegevoegde waarde om je erbij te hebben!

Diederik Heinink

Head of Corporate Communications NIBC

Het is heerlijk om met een gespreksleider te werken die uitermate goed op de hoogte is van alle onderwerpen die aan bod kwamen. Janneke heeft ons debat perfect geleid. Ze had gezien haar drukke programma een korte voorbereidingstijd en kreeg kort voor het debat nog vele instructies door. Dit bleek geen enkel probleem en alles wat we aangaven, werd goed opgepikt. Kortom, een echte professional!

Rogier Groen

mede-oprichter en -directeur Lynx

Janneke heeft de VEB geassisteerd tijdens de viering van het 90-jarig bestaan. Als gastvrouw op het podium wist Janneke de zaal te betrekken bij de speeches, het debat en het optreden van het kamerorkest. Op belangrijke momenten in het programma wist Janneke een leuke draai te geven aan en verband te leggen tussen de verschillende onderdelen. We zullen vast nog wel een keer gebruikmaken van haar diensten.

Katja de Gooijer

VEB Vereniging van Effectenbezitters

Vriendelijk dank voor uw inspiratie tijdens MT500. Ik bruis nog steeds van de energie.

Bezoeker MT500 event

Overall, en dus zeker ook dankzij jouw bijdrage, gaven de aanwezigen onze bijeenkomst een 8,2 als rapportcijfer.

Uitslag bezoekersenquête MT 500 event

Vorige week meegedaan aan het Lynx-online debat met Janneke Willemse als dagvoorzitter. Wat een verrassing! Zij heeft eigenschappen waar de meeste dagvoorzitters in Nederland alleen van kunnen dromen: scherp, uitnodigend, emphatisch en humoristisch. Dat alles in combinatie met grote kennis van zaken en ervaring in de financiële wereld. Tot slot is Janneke fotogeniek en heeft ze – ook heel belangrijk voor een dagvoorzitter – een prettige stem. Doen!

Martien van Winden

beheerder Beleggingsfonds Hoofbosch, publicist, gastdocent VU, UVA en Erasmus.

Janneke Willemse leidt debatten alert en kundig. En op een vrolijke en energieke manier. In een wereld van haantjes komt ze kiplekker over.

Michael Kraland

belegger, financier, oprichter IEX en Inveztor